29 Mac 2019: Lawatan Delegasi Dari Asia Exchange | Pusat Antarabangsa (i-PUTRA)
» BERITA » 29 Mac 2019: Lawatan Delegasi dari Asia Exchange

29 Mac 2019: Lawatan Delegasi dari Asia Exchange

SERDANG, 29 Mac. Mesyuarat dan lawatan dari rakan kongsi jangka panjang kami @asiaexchange Mr. Toumas Kauppinen (Pengarah dan Pengasas bersama Asia Exchange), juga turut hadir bersama adalah Mdm. Rosie L. Edmond (Pengarah Pergubungan Awam) dan Mdm. Jessica Miller (Pengurus Program) dari ISEP.  Tujuan mesyuarat dan lawatan ini adalah untuk membincangkan hala tuju kerjasama diantara kedua pihak Mesyuarat ini telah dipengerusikan oleh Prof. Dr. Zainal Abidin Talib (Pengarah Pusat Antarabangsa) bersama Prof. Dr. M. Iqbal Saripan (Timbalan Naib Canselor Akademik dan Antarabangsa). Terima kasih juga kepada Prof. Dr. Mohd Hair Bejo dari Fakulti Perubatan Veterinar kerana turut menyertai mesyuarat ini.

Turut hadir ialah Pn. Saliza Mustafa, Pn. Ida Suhaila dan Cik Nadia Zawani dari Pusat Antarabangsa.

Tarikh Input: 01/04/2019 | Kemaskini: 08/10/2019 | sitiafiqah

SXEYNAT~