8 September: Putra Souq | Pusat Antarabangsa (i-PUTRA)
» BERITA » 8 September: Putra Souq

8 September: Putra Souq

SERDANG, 8 September. Pusat Antarabangsa Putra (i-PUTRA) telah turut serta dalam sesi bazar persatuan yang dianjurkan oleh Bahagian Hal Ehwal Pelajar UPM. Pada tahun ini, bazar persatuan telah diberi nafas bahau dimana ianya dikenali sebagai Putra Souq.

Seksyen Mobiliti i-PUTRA bersama dengan Buddies Association UPM (BAU) telah menyertai bazar persatuan untuk berkongsi bersama pelajar baharu berkaitan program – program yang diajalankan oleh i-PUTRA dan BAU. BAU telah berjaya merekrut 100 pelajar baharu yang berminat untuk menjadi ahli baharu manakala Seksyen Mobiliti berjaya meraih minat hampir 400 orang peajar baharu dalam penyampain ruang dan peluang menjalani program mobiliti (OUTBOUND).

Timbalan Naib Canselor (Hal Ehwal Pelajar dan Alumni) turut memuji tindakan i-PUTRA dalam mempromosi peluang dan program kepada pelajar. Diharapakan penyertaan dari i-PUTRA dalam bazar persatuan dapat diteruskan lagi pada masa akan datang.

Tarikh Input: 07/10/2018 | Kemaskini: 08/10/2018 | azlida_jamil

SXDdBAi~