Inbound Mobility Students Farewell Semester 1 Sesi 2017/2018 | Pusat Antarabangsa (i-PUTRA)
» BERITA » Inbound Mobility Students Farewell Semester 1 Sesi 2017/2018

Inbound Mobility Students Farewell Semester 1 Sesi 2017/2018

SERDANG, 18 Disember. Pusat Antarabangsa Putra (i-PUTRA) telah menganjurkan Inbound Mobiltiy Students Farewell di Dewan Kolej Canselor. Timbalan Naib Canselor (Akademik dan Antarabangsa), Profesor M.Iqbal Saripan telah merasmikan program tersebut.

Beliau mengucapkan tahniah kepada semua 383 pelajar mobiliti yang berkumpul di dewan dan berjaya menamatkan program mobiliti mereka (1 hingga 2 semester). "Ia adalah keseronokan UPM kepada anda semua di sini, dan berharap bahawa anda berusaha untuk menjalani kehidupan yang hebat, mengalami Malaysia yang multikultur dan cantik, bersemangat sepanjang penginapan anda di sini".

Objektif program ini adalah untuk mengumpul pelajar mobiliti dari 16 buah negara (Australia, Austria, Belgium, Brunei, China, Finland, Perancis, Jerman, Indonesia, Jepun, Kazakhstan, Korea Selatan, Maghribi, Thailand, Turki dan Amerika Syarikat). pelajar tempatan (buddy) dan juga pegawai/pengurusan UPM, untuk berkongsi pengalaman semasa berada di UPM, untuk meraikan kenangan dan persahabatan semasa di UPM dan untuk menerima sijil penyertaan mobiliti.

Tarikh Input: 03/01/2018 | Kemaskini: 03/01/2018 | azlida_jamil

SXDcXAd~