25 Mac 2019: Lawatan Delegasi Dari Ecole De Biologie Industrielle, France (EBI) | Pusat Antarabangsa (i-PUTRA)
» BERITA » 25 Mac 2019: Lawatan Delegasi dari Ecole de Biologie Industrielle, France (EBI)

25 Mac 2019: Lawatan Delegasi dari Ecole de Biologie Industrielle, France (EBI)

SERDANG, 25 Mac, Lawatan dari Ecoli de Biologie Industrielle, Perancis (EBI) iaitu Mdm. Susan Gibbs ke beberapa Fakulti seperti Fakulti Bioteknologi dan Sains Biomolekul, Fakulti Pengajian Alam Sekitar. Fakulti Sains dan Teknologi Makanan dan Pusat Antarabangsa. Objektif lawatan adalah untuk melihat kemudahan fasiliti di Universiti dan Fakulti untuk digunakan oleh pelajar EBI ke UPM di bawah program mobiliti pertukaran asia. Turut bersama dalam lawatan ini adalah Prof. Dr. Zainal Abidin Talib (Pengarah Pusat Antarabangsa) dan Prof Madya Dr. Noritah Omar (Timbalan Pengarah Pusat Antarabangsa.

Tarikh Input: 02/04/2019 | Kemaskini: 08/10/2019 | sitiafiqah

SXEaOAG~