SIARAN SECARA LANGSUNG I-PUTRA DAN EZ QURBAN SDN. BHD DI PUTRA FM | Pusat Antarabangsa (i-PUTRA)
» BERITA » SIARAN SECARA LANGSUNG i-PUTRA DAN EZ QURBAN SDN. BHD DI PUTRA FM

SIARAN SECARA LANGSUNG i-PUTRA DAN EZ QURBAN SDN. BHD DI PUTRA FM

Khamis, 7 Julai 2022, buat pertama kalinya i-PUTRA dengan kerjasama EZ Qurban Sdn. Bhd untuk melaksanakan usaha qurban bagi memperingati pengorbanan yang dilakukan oleh Nabi Ibrahim SAW sebagai bukti kesetiaannya yang kuat kepada Allah dan Islam. Aktiviti qurban akan dijalankan pada 12 Julai minggu depan, dan hari ini i-PUTRA diwakili oleh Encik Razif Abdul Razak sebagai pengurus projek dan Encik Muhammad Hafeez Firdaus Toharuddin dari EZ Qurban disiarkan secara langsung di radio PUTRA FM pagi ini. Panel-panel ini berkongsi idea di sebalik inisiatif dan impak yang ingin dicapai oleh i-PUTRA dalam merapatkan jurang antara masyarakat antarabangsa dan tempatan.

Ini adalah kali pertama dalam sejarah i-PUTRA menerima 15 ekor lembu dalam satu hari untuk diberikan kepada mereka yang memerlukan. Semua kakitangan i-PUTRA akan menyertai acara ini bersama-sama dengan keluarga untuk memastikan acara ini berjaya. Kami ingin mengucapkan terima kasih kepada PUTRA FM kerana sudi menjemput kami dalam slot ini dan kami berharap program ini akan berjalan lancar minggu depan, InsyaAllah!

Untuk menonton podcast: https://www.facebook.com/PUTRAfm/videos/394054922788267/

Tarikh Input: 31/07/2022 | Kemaskini: 31/07/2022 | sitiafiqah

SXETPAD~